میوه‌‌های تازه دلیل افزایش حساسیت‌های فصلی پاییزی/ خاصیت آنتی‌بیوتیکی شلغم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92175
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    یک متخصص تغذیه با اشاره به علل ایجاد حساسیت در فصل پاییز، گفت: با مصرف آب‌پرتقال و نارنگی به میزان قابل توجهی می‌توان از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کرد.

    به گزارش شفاآنلاین : مرتضی صفوی در رابطه با حساسیت‌های فصل پاییز و ارتباط آن با تغذیه افراد اظهار داشت: فصل پاییز همچون بهار سبب ایجاد آلرژی‌های زیادی در افراد شده که مصرف برخی از خوراکی‌ها نیز در این فصل سبب تجربه‌های ناخوشایند به دلیل حساسیت می‌شود.

    وی با اشاره به اینکه مصرف میوه‌‌های تازه یکی از دلایل افزایش حساسیت‌های فصلی است، افزود: برخی از افراد نسبت به مصرف سبزی‌های خام،‌ مغزیجات و میوه‌ها حساسیت داشته و در صورت استفاده از آنها دچار عوارضی همچون آبریزش بینی،‌ خارش چشم،‌ سوزش انتهای گلو، ورم لب‌ها و احساس خارش در کام می‌شود.

    این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه جابه‌جایی گرده‌ گیاهان در برخی از فصول سبب حساسیت می‌شود، بیان کرد: این مسئله و مصرف برخی از مواد غذایی ایمنی بدن را تحریک کرده و آلرژی ایجاد می‌کند. بنابراین بسته به اینکه افراد به چه ماده غذایی حساسیت دارند باید برای مدتی آن را از چرخه غذایی خود حذف کنند تا شاهد رفع علائم حساسیت شوند.

    صفوی ادامه داد: پرتقال و لیمو‌شیرین در فصل پاییز می‌تواند سبب ایجاد حساسیت افراد شود و بر خلاف تصور مردم نارنگی کمتر موجب این بیماری می‌شود و افراد در صورت بروز علائم حساسیت باید نسبت به مصرف این مواد امتناع کنند.

    وی با تأکید بر اینکه حساسیت فصلی با آسم و آلرژی در کودکان متفاوت است، گفت: با تجویز پزشک می‌توان از داروهای ضد التهاب و حساسیت همچون آنتی هیستامین برای رفع حساسیت فصلی استفاده کرد.

    این متخصص تغذیه در رابطه با مصرف شلغم در فصل پاییز و زمستان گفت: مصرف شلغم مشابه آنتی‌بیوتیک بوده و در درمان بیماری‌های عفونی بسیار مؤثر است. بنابراین هنگام سرماخوردگی استفاده از این خوراکی در بهبودی افراد تأثیرگذار است.

    صفوی خاطر نشان کرد: مصرف آبلیمو، پرتقال و نارنگی در پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مؤثر است، بنابراین مصرف آن به ویژه در فصل پاییز و زمستان توصیه می‌شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.