مواد لازم برای کیک فنجانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73718
    araghi
    مشارکت کننده

    تخم مرغ : چهار عدد

    آرد : دو پیمانه

    بیكینگ پودر : یك قاشق مرباخوری

    وانیل و هل : به میزان لازم

    روغن مایع و شیر و شکر : از هر کدام یك پیمانه

    خامه شیرین شده و فرم گرفته : 200 گرم
    طرز تهیه :

    ابتدا تخممرغ ها را با شكر و وانیل با همزن برقی زده تا كاملا سفت و غلیظ شود.
    شیر را اضافه كرده آرد را همراه با بیكینگ پودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه كنید.
    مایه را در قالبهای كوچك مخصوص كیك كه قبلا كاغذ انداختهاید بریزید و در سینی فر بچینید.
    در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنك شد با خامه فرم گرفته شكوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین كنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.