افرادی که میزان بتاکاروتن و ویتامین C دریافتیشان بیشتر است از قدرت شنوایی بالاتری هم برخوردارند. به عقیدهی محققان منیزیم هم همین خاصیت را دارد. مصرف زیاد بتاکاروتن، ویتامین C و منیزیم باعث بهبود شنوایی میشود. نتایج یک پژوهش آمریکایی که در American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسیده نشان میدهد بتاکاروتن، ویتامین C و منیزیم قوهی شنوایی را تقویت میکند.
بتاکاروتن هم آنتیاکسیدان است و هم پیش ساز ویتامین A که در میوهها و سبزیجات زرد و نارنجی رنگ مانند هویج، کدوتنبل، زردآلو و غیره وجود دارد.
ویتامین C در میوه و سبزیجات مانند کیوی یا مرکبات و منیزیم نیز در سبزیجات سبز، آجیلها، شکلات سیاه و غلات کامل به وفور یافت میشوند.