معرفی گیاهخواری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69102
    Z.Ebadi
    مشارکت کننده

    مزایا و معایب رژیم گیاهخواری
    رژیم گیاهخوار به علت دارا بودن مقادیر زیاد سبزی و میوه و بنشن و در نتیجه فیبر و همچنین دانه های روغنی و از طرف دیگر عدم مصرف گوشت ، بویژه گوشت قرمز نتایج زیر را به همراه دارد :
    – کاهش سطح کلسترول LDL و افزایش HDL
    – کاهش سطح تری گلیسیرید خون
    – کنترل فشار خون
    – کاهش اسید اوریک
    – کاهش و کنترل وزن
    – کاهش خطر ابتلا به سرطان روده ، ریه و سینه
    – کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2
    از طرفی :
    ویتامین های B2 , B6 , B12 ، اسید فولیك و عناصری مثل روی و آهن در منابع حیوانی بیشتر و قابل جذب تر هستند.
    وجود مهار كننده های جذب درمنابع گیاهی مثل «فیتات» ( در غلات سبوس دار، انواع مغزها و دانه ها )، اگزالات ( در اسفناج ، ریواس، جعفری ، بادام زمینی و انواع مغزها) و سیترات (در مركبات) باعث كاهش جذب مواد مغذی می شوند.
    در کل یک رژیم گیاهخواری ممکن است برخی کمبود های تغذیه ای را به همراه داشته باشد از جمله :
    – کاهش آهن بدن و احتمال بروز کم خونی
    – کمبود و فقر ویتامین , B12 و احتمال بروز آنمی خطرناک پرنیشیز
    – کمبود پروتئین ، کلسیم ، روی ، ویتامین D
    لذا توصیه می شود گیاهخواران عزیز حتما زیر نظر کارشناسان و متخصصین قرار بگیرند و در صورت نیاز از مکمل ها استفاده کنند .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.