مصرف نادرست نان چگونه است؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91447
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    نان یکی از رکن اصلی در غذای ما ایرانی ها است اما هر چیزی همان طور که مصرف درست دارد مصرف نادرست هم نیز دارد پس با ما باشید تا از مصرف نادرست نان بگوییم.

    نان یکی از مواد غذایی مفید و پر مصرفی هست که علاوه بر فواید ، مصرف نادرست آن زیان هایی به دنبال دارد که در این بخش آسمونی ، شما رو با این زیان ها آشنا می کنیم .قرار دادن نان در یخچال، سبب خراب شدن سریع‌تر نان می‌شود. نان‌ ها معمولا حداکثر 3 روز در یخچال قابل نگهداری هستند . اگر قصد دارید نان را برای مدت زیادی ذخیره کنید، باید حتما آن را در فریزر بگذارید.

    ***

    با این کار نان‌ها بین ۲ تا ۳ ماه باقی می‌مانند.اگر هم برای صبحانه، هم ناهار و هم شام، نان بخورید، هم کربوهیدرات زیادی دریافت می‌کنید و هم نمک زیادی مصرف می‌کنید. یک تکه نان یا خوردن یک وعده نان در روز، ۱۴۷ میلی‌گرم سدیم دارد که زیاد نیست. اما مصرف بیش از حد نان در طول روز، فشار خون را بالا می‌برد. این روند در طولانی‌مدت می‌تواند باعث حمله‌های قلبی یا سکته مغزی شود.وقتی لکه‌های سبز یا سیاه و سفید کپک روی نان می‌بینید، نباید به هیچ وجه آن نان را بخورید و باید تمام نان را دور بریزید، چون کپک‌ها ممکن است به نقاط دیگر نان سرایت کرده باشند.

    ***

    استفاده از نان‌های سبو‌س‌دار کامل کلسترول را پایین می‌آورد و خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد. مواد مغذی‌ای که در نان‌های سبوس‌دار کامل وجود دارد، گلبول‌های قرمز خون را تقویت می‌کند و سیستم ایمنی بدن را سالم نگه می‌دارد.گلوتن، پروتئینی است که در گندم و جو وجود دارد. افرادی که نمی‌توانند گلوتن را هضم کنند، باید از خوردن نان‌ها و غذاهایی که این ماده را دارد دوری کنند. نان‌های فاقد گلوتن از مخلوط برنج سفید و برنج قهوه‌ای و نشاسته‌های درون سیب‌زمنی ساخته می‌شوند، اما نخوردن گندم مشکل‌زا است، چون ویتامین‌های مهمی دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.