مصرف مغزهای کپک‌زده وسرطان کبد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79022
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مصرف مغزهای کپک زده پسته و بادام دارای قارچ افلاتوکسین است و می‌تواند باعث سرطان کبد شود. ویروس هپاتیت B شایع‌ترین علت بیماری کبدی در ایران است. هپاتیت C و کبد چرب از دیگر عوامل بیماری‌های کبدی به شمار می‌رود.
    افزایش بیماری‌های کبدی
    بروز بیماری‌های کبدی می‌تواند فرد را در طولانی مدت مستعد سرطان کبد کند.کبد چرب می‌تواند فرد را به سمت نارسایی کبدی پیش ببرد و همچنین ویروس بیماری‌های هپاتیت Bو C می‌تواند باعث بروز بیماری‌های کبدی و منجر به نارسایی کبد شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.