مصرف فیبر غذایی و بیماری های قلبی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69817
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مصرف زیاد فیبر غذایی سبب ترفیع سلامتی می شود اما اطلاعات مربوط به ارتباط بین فیبر غذایی و بیماری قلبی هنوز محدود می باشد هدف ازاین مطالعه بررسی ارتباط فیبر غذایی دریافتی از منابع مختلف و خطر بیماری قلبی می باشد میزان فیبر دریافتی توسط پرسشنامه غذایی ارزیابی شد شرکت کنندگان شامل 2532 مرد و 3429 زن بودند دیده شد مصرف بالای کل فیبر و فیبر نامحلول ارتباط مستقیمی با کاهش وزن و کاهش دور کمر به باسن ،کاهش فشار خون، کاهش آپو لیپو پروتئینB پلاسما ،کاهش APO –A1 ،کاهش کلسترول،کاهش تری گلیسیرید وغلظت هموسیستئین پلاسما داشت فیبر محلول اثرات ضعیف تری نشان داد.فیبر غلات ارتباط مستقیمی با کاهش شاخص توده بدنی،فشار خون و غلظت همو سیستئین داشت .فیبر سبزیجات با کاهش فشار خون وغلظت همو یستئین ارتباط مستقیم داشت .فیبر میوه ها با کاهش نسبت دور کمر به باسن و فشار خون ارتباط نشان داد فیبر میوه های خشک شده یا آجیل ها و دانه ها با کاهش شاخص توده بدنی ،نسبت دور کمر به باسن ،APO –Bناشتتا،و غلظت گلوکز ارتباط مستقیم داشت بنابراین دریافت فیبر غذایی ارتباط معکوسی با اکثر بیماری های قلبی عروقی در هردو جنس دارد.
    منبع:AJCN

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.