[align=justify]متخصصان تغذیه در دانشگاه آلبرتا تاکید کردند: تخممرغ خیلی بیشتر از آنچه که ما تصور میکنیم برای بدن مفید است، تا جایی که میتواند از بروز سرطان و بیماریهای قلبی جلوگیری کند.
به گزارش ایسنا، مطالعات نشان داده است که تخممرغ منبعی عالی از پروتئین، لیپید، ویتامینها و مواد معدنی است. این بار نیز کارشناسان تغذیه در دانشگاه آلبرتا دریافتهاند که این ماده علاوه بر خواص مفید قبلی، دارای خواص آنتیاکسیدانی قوی است که در نتیجه به پیشگیری از بیماریهای قلبی و سرطان کمک میکند. خبرگزاری یونایتدپرس در این باره گزارش داد: زرده تخممرغ حاوی دو نوع اسید آمینه به نامهای تریپتوفان و تیروسین است که هر دوی آنها خاصیت آنتیاکسیدانی بالایی دارند. بنا براین گزارش، دو عدد زرده تخممرغ در حالت خام دو برابر یک سیب دارای خاصیت آنتیاکسیدانی است. با این حال، وقتی تخممرغ سرخ یا آبپز میشود، خاصیت آنتیاکسیدانی آن نصف میشود و البته خاصیت آن در ماکروویو کمی بیش از نصف کاهش مییابد، اما با وجود این در همان حالت همچنان میزان آنتیاکسیدان آن با سیب برابر میشود.[/align]