مصرف این خوراکی برابر است با کاهش تب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87942
    z.yari
    مشارکت کننده

    مصرف تمبر هندی موجب كاهش تب، هضم غذا، كاهش فشارخون و كاهش كلسترول بد خون می‌شود.
    تمبر هندی فاقد چربی، كلسترول، سدیم و سرشار از پتاسیم است و مصرف آن موجب كاهش فشار خون و چربی خون می‌شود و جوش‌های جلدی و التهاب را كاهش می‌دهد.
    مصرف تمبرهندی می‌تواند، در پیشگیری از سرطان و بیماری‌های مرتبط با آن در بدن مؤثر باشد. مصرف تمبر هندی موجب پائین آمدن تب می‌شود، به هضم غذا كمك می‌كند و خنك كننده بدن است. مصرف آن تشنگی را رفع می‌كند و دل بهم خوردگی و تهوع را از بین می‌برد و پوست تمبر هندی نیز قابض و رفع كننده اسهال است.
    البته زیاد خوردن و افراط در مصرف تمبر هندی البته موجب بروز زخم روده، سرفه و سنگینی معده می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.