مصرف اسفناج و گوجه فرنگی برای مقابله با آلودگی هوا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80475
    Shafiei
    مشارکت کننده

    اسفناج و گوجه فرنگی حاوی ویتامین E بوده و در برابر آلودگی هوا اثر حفاظتی دارند. ویتامین E برای کارآیی بهتر سایر ویتامین‌ها خصوصاً ویتامین C‌ اهمیت زیادی دارد و اثر آن در جلوگیری از سرطان شناخته شده است.
    ویتامین E‌ اثر حفاظتی بر روی ریه‌ها در مقابل آلودگی هوا دارد.
    سبزی‌ها علاوه بر ویتامین‌ها و املاح، حاوی فیبر هستند که اثر حفاظتی در برابر سرطان روده دارد و برای پیشگیری از یبوست نیز مفید است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.