مصرف آویشن را افزایش دهید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82770
    z.yari
    مشارکت کننده

    آویشن از خانواده نعناع و دارای اسانس معطر است. از جمله خواص این گیاه معطر می توان به این موارد اشاره نمود:
    1. كمك به هضم غذا و سيستم گوارش
    2- تسكين دهنده و ضد سرفه
    3- تسكين دهنده تشنجات
    4- ضدبو
    دم کرده آن به هضم غذا کمک می نماید و ضد سرفه و خلط آور است و در برونشیت، سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفس فوقانی استفاده می گردد.
    آویشن عامل تصفیه کننده خوبی بوده و در درمان بی خوابی و امراض جهاز هاضمه مفید است. اگر ۵ تا ۱۰ گرم اویشن را در یک لیتر آبجوش دم کرده و با کمی عسل به بیماران مبتلا به تنگی نفس و کلیه و مثانه و درد مفاصل و سیاتیک موثر واقع خواهد شد. آویشن ضد تشنج وضد صرع و ضد نفخ هم است و برای تقویت بینایی و معده مفید است.
    خشك كردن آويشن توسط Heater در دماي 30 تا 35 درجه سانتي گراد انجام مي شود. خشك كردن طبيعي هم بايد در جايي انجام گيرد كه نفوذ هوا زياد نباشد.
    __________________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.