ماهي‌ها از گاوها بهترند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80161
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    با توجه به اين كه گوشت قرمز از مواد غذايي پرچربي محسوب مي‌شود، بنابراين بهتر است گوشت سفيد شامل مرغ و ماكيان و ماهي به مقدار بيشتري در برنامه غذايي روزانه گنجانده شوند. در افراد كم خون نبايد گوشت قرمز را حذف كرد. هنگام مصرف گوشت قرمز چربي‌هاي قابل رويت و هنگام مصرف مرغ، پوست آن را بايد جدا كرد.

    مصرف ماهي به دليل داشتن چربي امگا 3 نقش بسيار مهمي در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي و فشار خون دارد. متخصصان تغذيه توصيه مي‌كنند كه حداقل هفته‌اي دو بار ماهي مصرف شود.

    امگا 3 نيز يك اسيد چرب ضروري است كه در غذاهاي دريايي بويژه ماهي‌هاي چرب وجود دارد. 20 درصد چربي بافت مغز انسان از اين نوع چربي شكل گرفته است. اين اسيد چرب روي متابوليسم چربي و كلسترول موثر بوده و اثر محافظتي روي استخوان و عضله دارد. كمبود اين اسيد چرب فرد را مستعد ابتلا به بيماري قلبي ـ عروقي، ديابت، استئوپورزيس، آرتريت، افسردگي و ساير اختلالات رواني، آلزايمر و دمانس، كاهش عملكرد ايمني و انواع سرطان مي‌سازد.

    حبوبات جايگزين خوبي براي انواع گوشت و از بهترين منابع پروتئين گياهي محسوب مي‌شوند. توصيه مي‌شود حبوبات هفته‌اي 2 بار در برنامه غذايي در نظر گرفته شود. براي پيشگيري از نفخ، حبوبات بايد قبل از مصرف به مدت حداقل 12 ساعت در آب خيسانده شده و آب آن دور ريخته شود.دانه‌هاي روغني و مغزها جايگزين ديگري براي انواع گوشت محسوب مي‌شوند. افزايش مصرف دانه‌هاي روغني (بادام، گردو، فندق، پسته و…) سبب كاهش كلسترول بد (ال دي ال) و افزايش كلسترول خوب (اچ دي ال) مي‌شود. تعادل در مصرف انواع آجيل را نيز براي جلوگيري از افزايش وزن بايد مورد توجه قرار داد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.