ماموریت: نجات برنج از خمیر شدن

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76925
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    وقتی برنجی رو آبکش یا کته می‌کنید، خطر خمیر شدن، غذاتون رو تهدید می‌کنه. ممکنه همه راه‌ها رو برای رفع این خطر درست رفته باشید، مثلا آب رو به اندازه ریخته باشید، برنج رو به موقع آبکش کرده باشید و همه چی به نظر خوب برسه اما موقع کشیدن غذا ببینید برنج‌تون مثل کته رشتی خمیر و بهم چسبیده است.

    این اتفاق وقتی می‌افته که بخار آب برنج در حال دم کشیدن به در قابلمه می‌خورده و به شکل قطرات آب داخل برنج برمی‌گرده. چون برنج زودتر از خورش آماده می‌شه، ممکنه چند دقیقه این آب بازی ادامه پیدا کنه و برنج فرصت پیدا می‌کنه که تبدیل به یه توده بهم چسبیده بشه.

    اگه برنج رو تو پلوپز تا تو قابلمه بدون دم‌کنی درست می‌کنید، بعد از پختن برنج یا درش رو بردارید، یا اگه می‌خواهید همچنان داغ و دونه‌دونه بمونه، روی در قابلمه یه دم‌کنی نخی یا حوله‌ای تمیز بذارید. پارچه ذرات بخار آب رو جذب می‌کنه و مانع ریختن این قطره‌های ویرانگر روی برنجا می‌شه.

    #100494
    s.samadi
    مشارکت کننده

    پس اگر از اول دم کن بذاریم کلا کبریت بی خطر می شه دیگه؟

    #100495
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    بله دم کنی باعث میشه برنج زودتر و بهتر دم بکشه و خمیر نشه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.