لوبيا سبز و سرطان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79258
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    اين ماده غذايي مي‌تواند مانع تخريب سلول‌هاي بدن بويژه سلول‌هاي روده از آسيب راديكال‌هاي آزاد گردد و اين ويژگي‌ آن موجب پيشگيري از سرطان مي‌گردد. در بررسي‌هاي انجام گرديده ديده شده افرادي كه غذاهاي حاوي ويتامين C و بتاكاروتن بالايي ميل مي‌كنند، ريسك سرطان روده در آنها كمتر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.