لبنیات و کاهش خطر بیماری قلبی

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69548
    s.samadi
    مشارکت کننده

    اینطور بیان می شود که محصولات لبنی شاید برکاهش میزان خطر بیماری قلبی و مرگ ومیر تاثیر گذار باشند.اما اطلاعات متضادی در این زمینه وجود دارد هدف از این مطالعه بررسی ارتباط مصرف شیر و محصولات لبنی با چربی بالا و احتمال بیماری قلبی است به همین منظورمقالات علمی متعددی مورد بررسی قرار گرفت در4 مطالعه ارتباط معکوس متوسطی بین مصرف شیر و CVD دیده شد و در 6 مطالعه ارتباطی با CHD و در 8 مطالعه ارتباطی با حمله قلبی و در 8 مطالعه ارتباطی با مرگ و میر کل و مصرف شیر دیده نشد و مطالعات کمی ارتباط معنی دار ی بین محصولات لبنی پرچرب و کم چرب با بیماری قلبی نشان ندادند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که مصرف شیر ارتباطی با مرگ و میر کل نداشت اما احتمالا به صورت معکوس با CVD در ارتباط است.
    منبع:ajcn

    #96418
    madjd
    مدیرکل
در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.