فست فود و آسم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72322
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    مطالعه بين‌المللي آلرژي و آسم در کودکي، ارتباط بين عوامل تغذيه‌اي و آسم و آلرژي را در 50004 کودک که بصورت تصادفي انتخاب شدند (محدوده سني 12-8 سال) در 20 کشور ارزيابي نمود. والدين پرسشنامه‌هايي را در مورد عادات تغذيه‌اي و نشانه‌هاي آلرژيک کودکان خود تکميل نمودند. مصرف زياد ميوه‌هاي تازه، آبميوه و سبزيجات پخته‌شده، با شيوع به وضوح کمتر مشکلات تنفسی در کشورهاي غيرثروتمند (ولي نه در کشورهاي ثروتمند) همراهي داشت. مصرف زياد ماهي در کشورهاي ثروتمند با ميزان کمتر مشکلات تنفسی همراه بود. مصرف زياد همبرگر به ميزان 3 بار يا بيشتر در هفته (ولي نه مصرف گوشت) با شيوع بيشتر آسم در کشورهاي ثروتمند همراهي داشت . مصرف ماهي يا سبزيجات سه بار يا بيشتر در هفته با شيوع کمتر مشکلات تنفسی همراه بود.
    اين مطالعه بزرگ بين‌المللي ارتباط جالبي را بين غذاي مصرفي و ايجاد آسم نشان مي‌دهد. آنتي اکسيدان‌هاي موجود در ميوه‌‎ها و سبزيجات مي‌توانند تاثير مثبت بر سيستم ايمني داشته باشند و اسيدهاي چرب غير اشباع موجود در ماهي خواص ضدالتهابي دارند. از آنجا که مصرف زياد همبرگر، ولي نه مصرف گوشت، با مشکلات تنفسی همراهي داشت، خطر اضافه ممکن است به عوامل مرتبط با شيوه زندگي همراه با مصرف فراوان همبرگر مربوط باشد (يعني استفاده از غذاي حاضري يا اسيدهاي چرب ترانس).

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.