این روزها در بازار تخممرغ مردم رغبت بیشتری برای خرید تخممرغهای زرده طلایی دارند و حاضرند قیمت بیشتری نسبت به تخممرغهای معمولی بپردازند اما نکته قابل توجه اینجاست که زردی بیشتر تخممرغهای ماشینی طبیعی نیست و عامل آن رنگدانههای طبیعی و مکملهای غذایی مانند پودر یونجه و ضایعات کارخانههای رب گوجه فرنگی و …است که در تغذیه طیور مورد استفاده قرار میگیرد.
البته اضافه کردن این رنگدانههای طبیعی و مکملهای غذایی مانند زردچوبه، پودر یونجه و … زیانی برای مصرفکننده نداشته باشد چون این مواد در بدن مرغها مانند یک کارخانه فرآوری میشود.
برای این کار مقداری از ادویه زردچوبه را با دان مرغ مخلوط میکنند چرا که هر چه در دان مرغ باشد در رنگ، بو و طعم تخمش تاثیر میگذارد؛ از اینرو وقتی زردچوبه را همراه دان میخورد زردی زردهاش بیشتر میشود! و اگر در خوراک مرغ به جای ذرت، گندم باشد زردی تخممرغ کمتر میشود و بالعکس.