فرق بین چای کهنه و تازه ‌دم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80070
    Shafiei
    مشارکت کننده

    چایی که بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار می‌رود و نوشیدن این چای کهنه موجب افزایش خستگی در فرد خواهد شد.
    مصرف چای به‌عنوان نوشیدنی در زندگی ضروری است و هر فرد در روز می‌تواند به اندازه چهار تا شش لیوان چای بنوشد.
    مصرف چای به‌صورت یخ چای بهتر است و چای رقیق و نسبتا کم رنگ در یک تا دو ساعت بعد از مصرف غذا نیز مناسب است. چای تازه حس خستگی را از تن خارج می‌کند، برعکس، چای کهنه خستگی را افزایش می‌دهد.
    زمان ماندگاری برگ چای در آب جوش ۱۰ دقیقه است و بیش از ۱۰ دقیقه موجب تلخی چای شده و چای پررنگ موجب می‌شود که آب بدن کشیده شود و بدن کم آب‌تر از حالت عادی شود. چای نمی‌تواند جایگزین آب باشد و باید هر فرد به‌صورت جداگانه آب بنوشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.