فرآیند رنده کردن باعث افزایش فعالیت ترکیبا موثر در هویج می شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79950
    Shafiei
    مشارکت کننده

    محققان مرکز بیوتکنولوژی FEMSA با استفاده از فناوری جدید موفق شدند از هویج رنده شده ترکیبات طبیعی بدست آورند که از ابتلا به سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و مشکلات عصبی پیشگیری می‌کند.این فرآیند تازه کشف شده دانشمندان را قادر می‌کند تا از طریق ژنتیکی میزان استخراج ترکیبات زیست فعال را در سبزیجات افزایش دهند. محققان همچنین می‌توانند از این طریق به ترکیب Shikimic acid دست یابند. Shikimic acid یکی از مواد خامی است که برای تولید داروهای ضدویروس از جمله ویروس آنفلوآنزا استفاده می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.