غذاهایی که دراختلالات توجه(بیش فعالی) باید محدود شوند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68304
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    غذاهایی که باید از خوردن آنها اجتناب کرد: بادام ، سیب، زردآلو، کشمش، هلو،آلو،آلوبخارا، پرتقال، توت، گوجه فرنگی و خیار حاوی سالیسیلات طبیعی هستند. توصیه شده که این ترکیب از رژیم غذایی کودکان بیش فعال تا حد ممکن کاسته و گاهی اوقات حذف شود(این ماده به ویژه در بادام ، سیب و زردآلو زیاد است)
    تارترازین : رنگ غذایی افزودنی نارنجی است که میتواند در بیش فعالی موثر باشد. این ماده بیشتر در موارد زیر موجود است، غذاهای آماده بسته بندی شده، آدامس، شکلات، سس ها،میوه های کنسرو شده، نوشیدنی های کربنات دار و کیک های صنعتی .
    اسید بنزوئیک: این ماده در بسیاری از غذاهای آماده مانند مربا، سس، دسر، پوره میوه، آبمیوه ها و ماهی های کنسرو شده وجود دارد.
    نوشابه های گازداربعلت دارا بودن مقدار زیاد فسفر و قهوه، چای، کولا و نوشیدنی های حاوی کافئین ممکن است علائم بیماری را تشدید کنند.
    با این حال هرگونه تغییر در رژیم غذایی کودک نباید بدون راهنمایی و مشورت پزشک و متخصصان تغذیه انجام گیرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.