عوامل نابودکننده ویتامین ها کدامند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79418
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]عوامل زیادی باعث جذب نشدن ویتامین ها در بدن و از بین رفتن آن ها می شود از جمله:

    ۱ -مصرف قند و شکر و شیرینی قنادی، کارخانه ای و تصفیه شده (یعنی شکر سفید و کیک و بیسکویت ها)۲ -مصرف موادغذایی که شیوه نگهداری یا پخت آن صحیح نبوده است و همچنین غذاهای مصنوعی، صنعتی و کارخانه ای 3- داروهای شیمیایی ۴ -نوشیدنی های حاوی کافئین و شکر مانند قهوه، چای، شکلات ۵ -الکل۶ -موادمخدر و دخانیات۷ -چیپس و پفک و انواع کربوهیدرات های تصفیه شده
    8-آلودگی محیط

    در روند سوخت و ساز قند به ویتامین B نیاز است؛ قندهای طبیعی مانند نیشکر، عسل، خرما و کشمش چندین نوع ویتامین B دارد ولی قندهای تصفیه شده در مراحل عمل آوری در کارخانه کلیه املاح و ویتامین و پروتئین خود را از دست می دهد و هیچ گونه ویتامین B ندارد.بنابراین افرادی که از شیرینی های غیرطبیعی استفاده می کنند، دچار کمبود ویتامین B می شوند.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.