عفونت مثانه را با این خوراکی از بین ببرید

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75431
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک

    بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گیری از بیماری های مختلف و کاهش وزن از غذاهای سالم استفاده کنند، از این رو در رژیم غذایی خود موادمعدنی، چربی های سالم، پروتئین، کربوهیدرات و میوه خشک که ارزش غذایی بالایی دارد، لحاظ می کنند.

    برای آشنایی بیشتر با خواص میوه های خشک، در این مطلب به چند میوه خشک که در بهبود برخی از ناراحتی های جسمی موثر است، اشاره شده است.

    پوکی استخوان؛ کشمش

    کشمش یکی از منابع غنی بور (نوعی ماده معدنی) است که میزان از دست رفتن استخوان را در زنان یائسه کاهش می دهد. مصرف روزی حداقل ۳ میلی گرم و حداکثر ۱۰ میلی گرم کشمش توصیه می شود.

    خستگی مفرط؛ خرما

    خستگی، تمایل فرد به مصرف تنقلات شیرین را بالا می برد. خرما نسبتاً شاخص گلایسمی پایینی دارد و باعث رها شدن تدریجی قند در بدن می شود. از این رو، میزان انرژی را ثابت نگه می دارد و جایگزین خوبی برای تنقلات شیرین به حساب می آید.

    نقرس؛ گیلاس خشک

    آنتوسیانین موجود در گیلاس به خصوص گیلاس ترش برای بهبود بیماری های متعدد مربوط به التهاب از جمله آرتریت، نقرس و درد عضله پس از ورزش، مفید است. مصرف نیم پیمانه گیلاس روزی ۲ بار توصیه شده است.

    فشارخون بالا؛ زردآلو خشک

    این میوه نسبت به موز، ۳ برابر پتاسیم بیشتری دارد. نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، مصرف کافی پتاسیم از بدن در برابر فشارخون بالا و بیماری های قلبی محافظت می کند.

    عفونت مثانه؛ زغال اخته خشک

    ۲۰درصد زنان از مشکل مستمر عفونت مثانه رنج می برند، اگر شما هم مستعد به این ناراحتی هستید، زغال اخته خشک مصرف کنید. در نتایج بررسی که محققان آمریکایی انجام دادند، مشخص شد مصرف ۴۳گرم زغال اخته خشک عفونت را در نمونه های ادرار زنان کاهش می دهد.

    یبوست؛ آلو خشک

    مصرف روزانه ۶ عدد آلوی خشک یبوست را درمان می کند. آلو غنی از سوربیتول است که به دفع کمک می کند.

    کم خونی؛ انجیر
    مصرف ۴عدد انجیر خشک در روز یک چهارم نیاز روزانه آهن بدن را تامین می کند. بهتر است انجیر را همراه با آب پرتقال مصرف کنید. ویتامین C به جذب آهن از منابع گیاهی کمک می کند.

    #99185
    madjd
    مدیرکل

    درمان دارويى :از آنتى بيوتيك ها و داروهاى ضداسپاسم استفاده مى شود. انتظار مى رود كه با درمان به موقع، عفونت در كمتر از دو هفته خوب شود اما عود آن هم شايع است. ناكافى بودن درمان مى تواند سبب عفونت مزمن مجارى ادرار و نهايتاً نارسايى كليه شود

    #99195
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    یه مسئله ای که تغذیه ای نیست ولی خیلی مهمه این است که عفونت مثانه ارتباط مستقمی با نگه داشتن ادرار دارد .
    پس افراد باییستی در زمان احساس نیاز به دفع ، این حس را جدی گرفته و از نگه داشتن ادرار خود داری کنند چراکه باعث افزایش احتمال ابتلا به هفونت مثانه می شود .

    #99196
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    برای رفع عفونت های اداری سرکه سیب مناسب است؟

    #99200
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    سرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می شود.پس برای رفع عفونت های ادراری مفید است .

    #99204
    zghasemi
    مشارکت کننده

    البته فراموش نشه که مصرف سرکه سیب و … موجب تخفیف عفونت و پیشگیری از ابتلا به آن می شود و درمان قطعی با داروهای تجویز شده توسط متخصص انجام میگیرد

    #99626
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    ممنون از نظراتتون

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.