طرز پخت نان تخم شربتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #114163
    radan
    مشارکت کننده

    نان با تخم شربتی,طرز تهیه نان با تخم شربتی

    نحوه پخت نان با تخم شربتی

    با تخم شربتی، نان بپزید!

    تخم شربتی دانه های بسیار ریز اما بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده خوشمزه و مفید است. در اینجا طرز تهیه نان تخم شربتی را برایتان آورده ایم.

    میزان سرو: 6 الی 8 نفر

    مواد لازم برای پخت نان تخم شربتی :
    آرد یک کیلوگرم
    تخم شربتی 200 گرم
    مغز تخم کدو 150 گرم
    مغز دانه آفتابگردان 150 گرم
    نمک 20 گرم
    خمیرمایه خشک 20 گرم
    آب 600 میلی لیتر
    مواد لازم رویه نان تخم شربتی :
    دانه کنجد به مقدار لازم
    مغز تخم کدو به مقدار لازم
    طرز تهیه نان تخم شربتی :

    خمیر مایه را حدود 10 الی 15 دقیقه در 50 میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.

    آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب باقیمانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.

    روی خمیر را با پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.

    سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.

    خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود 2 ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید.

    روی آنها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند.

    بیتوته

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.