طرز تهیه شیر پلوی تبریزی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #116227
    karimi
    مشارکت کننده

    طرز تهیه شیر پلوی تبریزی
    شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.
    مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :
    شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.
    مواد لازم

    گلاب ۱/۳ پیمانه
    آب پیاز به مقدار لازم
    آب ۲ پیمانه
    خلال پسته ۱ پیمانه
    پیاز داغ ۱ پیمانه
    فیله مرغ ۵۰۰ گرم
    دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
    کشمش پلویی ۱ پیمانه
    نمک ۱ قاشق چای خوری
    زعفران ۱ قاشق چای خوری
    شیر ۴ پیمانه
    کره ۲۰۰ گرم
    برنج ۳.۵ پیمانه
    شیر پلوی تبریزی

    طرز تهیه

    1. فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.

    2. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.

    3. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.

    4. آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.

    5. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.

    6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.

    7. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.

    8. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.