طبخ تخم مرغ به روشی دیگر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95460
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    تخم مرغ یکی از مهمترین و مغذی ترین مواد غذایی برای صبحانه فرزندان شما به شمار میرود می خواهیم در این مطلب روشی جدید برای طبخ آن را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید

    تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه و پر کاربرد است. وقتی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوشمزه ای می توان انجام داد.

    مواد لازم:
    تخم مرغ پخته 2 عدد بزرگ
    پیازچه ریز شده 2 قاشق مرباخوری
    جعفری خرد شده 2 قاشق مرباخوری
    خردل یک دوم ق.م
    سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
    سس گوجه فرنگی(کچاپ) 1 قاشق غذاخوری
    نمک وفلفل به میزان لازم
    زیتون سیاه 5 عدد

    طرز تهیه:

    1- تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج میکنیم.

    2- زرده را با چنگال له کرده و به مایونز، کچاپ، پیاز و جعفری ریز شده، خردل، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود. میتوانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.

    3- مواد را پس از یک دست شدن داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو میکنیم.

    نکات:

    1– دقت کنید که تخم مرغ باید کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد.

    2 – تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید. دقت کنید که پس از خارج کردن زرده کاسه ایجاد شده در سفیده برای مهم است.

    3 – با توجه به مواد لازم می توانید کمی میزان مواد را بر طبق ذائقه خودتون کم یا زیاد نمایید . اما دقت کنید که بافت از بین نرود.

    وب‌سایت پیمونه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.