مطالعات نشان داده است خوردن روزانه یک سیب فرد را از انواع بیماریها دور میکند.
متخصصان هندی به برخی از خواص سیب اشاره کردهاند که در ذیل آمده است:
– سیب منبع خوبی از فیبر محلول است که به کاهش اختلالات روده کمک میکند و کنترل سطح انسولین را انجام میدهد.
– این میوه دارای کالری کم در حدود 50-80 است و چربی و سدیم ندارد.
– سیب سرشار از ویتامین B (ریبوفلاوین، تیامین و ویتامین B-6 ) است که در حفظ سلولهای قرمز خون و سیستم عصبی موثر است.
– همچنین مواد غذایی موجود در سیب به حفاظت از بدن در برابر اثرات مضر رادیکالهای آزاد کمک میکند.