سوپ پای مرغ، برای سرماخوردگی یا نرمی استخوان؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72285
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    سوپ پای مرغ، برای سرماخوردگی خوب است؟
    کسی که سرما می‌خورد، معمولاً به دلیل ضعف، تب خفیف، ضعیف شدن سیستم ایمنی و بی‌اشتهایی، تمایلی به غذا خوردن ندارد و نمی‌تواند خوب غذا بخورد، بنابراین ممکن است سرماخوردگی باعث بروز اختلال در تغذیه شود. به همین دلیل بهتر است هنگام سرماخوردگی، غذاهایی که حالت مایع و نیمه جامد دارد و نرم، گرم و مغذی هستند، مصرف شود تا ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز به مقدار کافی به بدن برسد.

    در این شرایط انواع سوپ‌های گرم و مایع می‌توانند مفید باشند اما اصرار بر خوردن سوپ پای مرغ به هیچ‌وجه مطلوب نیست.

    انواع سوپ‌هایی که از ترکیب‌های مختلف خوراکی و انواع گروه‌های غذایی مانند گروه گوشت‌ها، حبوبات، سبزی‌های تازه و صیفی‌جات، غلات و حتی آب‌میوه‌های مناسب مانند آب لیموی تازه یا آب نارنج تازه که هنگام مصرف به سوپ اضافه می‌شود، مناسب هستند و می‌توانند مواد مغذی مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

    برخی خوراکی‌ها مانند بخش‌های غضروفی گوشت که ترکیب‌های ژلاتینی دارند، حاوی کلسیم هستند و می‌توانند مقداری از نیاز به این ماده معدنی را تأمین کنند، از این نظر پای مرغ می‌تواند منبع خوب کلسیم باشد اما موضوع این است که سرماخوردگی روی دریافت کلسیم تأثیری ندارد و نیاز فردی که سرماخورده، به کلسیم، تفاوتی با افراد دیگر ندارد که بخواهیم توصیه کنیم سوپ ژلاتینی یا سوپ پای مرغ بخورد.

    به طور کلی پای مرغ نمی‌تواند خوراک مناسبی باشد زیرا تمیز کردن آن آسان نیست و در بافت‌های آن چربی‌های اشباع وجود دارد.

    پای مرغ برای هیچ گروه سنی به عنوان یک انتخاب خوب توصیه نمی‌شود و همان‌طور که گفتم، سوپ‌هایی که حاوی انواع گروه‌های غذایی مانند گوشت‌ها، سبزی‌ها، صیفی‌جات، حبوبات و غلاتی مانند جو هستند، به مراتب کامل‌تر و مغذی‌تر از سوپ پای مرغ هستند.

    سوپ پای مرغ، بهترین دارو برای نرمی استخوان کودکان
    مصرف سوپ پای مرغ بهترین دارو و منبع کلسیم و ویتامین D برای کودکان مبتلا به نرمی استخوان (راشیتیسم) است.

    مادران می‌توانند در کنار داروهای تجویز شده توسط پزشک، از سوپ پای مرغ نیز برای بهبودی سریع‌تر فرزندانشان استفاده کنند. حتی در بزرگسالان مبتلا به این بیماری نیز، مصرف عصاره پای مرغ بسیار سودمندست.

    تنها مورد منع مصرف این غذا را در افراد با چربی خون بالا است عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر و اسیدهای چرب است. به همین جهت افرادی که از داروهای پایین آورنده چربی خون مثل استاتین استفاده نمی‌کنند نباید این غذا را مصرف کنند.

    عصاره پای مرغ، همراه با کمی پیاز پخته شود تا کلسیم آن به بیشترین مقدار برسد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.