سندرم پيش از قاعدگي syndrome ,PMS premenstural

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68807
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    بسياري از زنان مبتلا به سندرم پيش از قاعدگي تمايل زياد به مصرف كربوهيدرات هاي تصفيه شده و قند ها را تجربه كرده اند . كربوهيدرات ها احتمالا از طريق افزايش توليد ناقل عصبي سروتونين در مغز موجب بهبود خلق مي شوند . با اين حال ، خوردن مقادير زياد قند ها و كربوهيدرات هاي تصفيه شده مي تواند سبب احتباس آب و افزايش وزن گردد . زنان مبتلا به PMS مي توانند با مصرف مواد غذايي غني از تريپتوفان مثل مرغ ، بوقلمون ، ماست ، حليم تمايل خود به مصرف كربوهيدرات را كاهش داده و از اين مشكلات پيشگيري نمايند .
    دريافت زياد الكل و كافئين در طي دو هفته پيش از قاعدگي موجب تشديد سردرد و تحريك پذيري مي شود . رژيم كم نمك احتباس مايعات را كم مي كند . دريافت بالاي منيزيم علايم PMS را كاهش مي دهد . منابع غني از منيزيم عبارتند از :‌دانه ها ، مغز ها ، غلات كامل و سبزي ها . كمبود آهن بويژه در زناني كه خونريزي شديدي در دوران قاعدگي دارند ، شايع است .
    منابع غني از آهن شامل :‌ گوشت لخم ، جگر ، سبزي ها ي برگ سبز تيره

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.