سبزیجات تلخ چه خاصیتی دارند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80043
    Shafiei
    مشارکت کننده

    1- به جذب مواد مغذی کمک می‌کنند
    مواد غذایی تلخ و سبزیجات معطر خشک باعث بهبود هضم غذا می‌شوند. این مواد غذایی سلول‌های چشایی واقع در زبان را تحریک می‌کنند. سلول‌های گیرنده‌ی طعم‌ها نیز باعث تولید آنزیم‌ها و ترشح صفرا می‌شوند. زمانی که گوارش راحت‌تر انجام بگیرد جذب مواد مغذی نیز ساده تر خواهد بود. اگر بدنتان به درستی نتواند مواد مغذی را جذب کند دیگر اهمیتی ندارد که چه می‌خورید. به خاطر اینکه اگر بهترین و مغذی‌ترین مواد غذایی را هم مصرف کرده باشید بدنتان نمی‌تواند خواص آن را دریافت کند.متخصصان توصیه می‌کنند برای داشتن رژیم غذایی مناسب از هر نوع ماده‌ی غذایی استفاده کنید. به عقیده‌ی متخصصان اگر مشکلات گوارشی دارید قبل از خوردن غذای سنگین و چرب مواد غذایی تلخ مانند سالاد برگ‌های گل قاصدک میل کنید.

    2- برای تمیز کردن کبد
    متأسفانه ما از تمامی خواص سبزیجات برگ دار خبر نداریم اما چینی‌ها و هندی‌ها از قرن‌ها پیش مواد غذایی تلخ را وارد برنامه‌ی غذایی خود کرده‌اند. سبزیجات برگ دار تلخ مانند کلم پیچ تایلندی، برگ‌های گل قاصدک، تربچه، کاسنی فرنگی، کلم، ترب سفید، کلم راکت و …حاوی مواد مغذی ضروری هستند که به عملکرد کبد کمک می‌کنند. یعنی اینکه باعث کنترل کلسترول و هورمون‌ها می‌شوند، خون را تصفیه و به سوخت و ساز چربی‌ها کمک می‌کنند.اگر مشکلات گوارشی دارید قبل از خوردن غذای سنگین و چرب مواد غذایی تلخ مانند سالاد برگ‌های گل قاصدک میل کنید.

    3- سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
    سبزیجات برگ دار معمولاً سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین A، ویتامین C و ویتامین K و همچنین مواد معدنی متنوعی مانند کلسیم، پتاسیم و منیزیم می‌باشند. این مواد غذایی سرشار از اسیدفولیک و فیبر هستند و چربی و سدیم کمی دارند. به عنوان مثال کلم راکت حاوی بتاکاروتن، ویتامین C و آهن می‌باشد در حالی که برگ‌های گیاه قاصدک سرشار از ویتامین‌های A، E،K، آهن، کلسیم و آنتی اکسیدان ها می‌باشند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.