زردچوبه ،شفابخش

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79242
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    يكي از خاصيت‌هاي اصلي زردچوبه كاهش التهاب است. زردچوبه يكي از ادويه‌هاي اصلي مردم هند است كه تقريباً در تمامي غذاهاي آنها يافت مي‌شود. شايد به همين دليل است كه مردم هند نسبت به كشورهاي غربي، به خصوص آمريكا كمتر به بيماري‌هاي مزمن مبتلا مي‌شوند. خاصيت درماني زردچوبه ناشي از ماده فعال تشكيل‌دهنده آن به نام كوركومين است كه اين تركيب قوي و متنوع سرشار از آنتي‌اكسيدان بوده و خاصيت ضدالتهابي دارد و تقريباً براي سلامت تمام اعضاء بدن مفيد است.
    زردچوبه از اكسيداسيون و در نتيجه التهاب مزمن جلوگيري مي‌كند. پژوهش‌ها نشان مي‌دهد كه كوركومين موجود در زردچوبه در مقايسه با داروهاي ضدالتهابي و ضددرد مؤثرتر است و البته مصرف آن هيچ عارضه جانبي ندارد. داروي تاموكسي‌فن از جمله داروهايي است كه براي جلوگيري از گسترش و عود سرطان سينه تجويز مي‌شود. براساس پژوهش‌ها، تأثير كوركومين در كاهش درد و التهاب بيش از تاثیر داروي آسپرين و ايبوپروفن، و دركاهش سلول‌هاي سرطاني بيش از بسياري از داروهاست. زردچوبه تنها منبع خوراكي كوركومين است كه به راحتي مي‌توان از آن استفاده كرد.
    زردچوبه در درمان و پيشگيري از بيماري‌هاي زير مؤثر است:
    آسم، سرطان، كلسترول خون افزایش یافته، آكنه، آلرژي، آلزايمر، آرتريت، كوليت (التهاب روده)، فيبروز، افسردگي، درماتيت، ديابت نوع 2، اگزما، عفونت چشم، نفخ شكم، بيماري‌هاي كيسه صفرا، نقرس، بيماري قلبي، بيماري‌هاي لثه، نفخ شكم، بيماري‌هاي كيسه صفرا، نقرس، بيماري‌هاي لثه، فشار خون بالا، خارش، بيماري‌هاي كبدي، چاقي، درد، سكته، زخم، پسوريازيس و بثورات جلدي. بيشتر زردچوبه‌هاي جهان از دو نقطه در هند تأمين مي‌شوند، آلپي و مادراس است. زردچوبه مانند زنجفيل گياهي يك ريشه است. توصيه مي‌شود آن را به اندازه مورد نياز خود خريداري كرده و بيش از چند ماه نگهداري نكنيد؛ زيرا عطر و طعم خود را از دست مي‌دهد.
    موارد استفاده:
    قبل از سرخ كردن سبزيجات، زردچوبه را داخل روغن ماهي تابه بريزيد؛ پس از چند ثانيه آنها تست مي‌شوند و هيچ‌وقت نمي‌سوزند.
    تركيب زردچوبه با پياز از سرطان پيشگيري مي‌كند.
    به طور سخاوتمندانه از زردچوبه در تهيه عدسي استفاده كنيد.
    زردچوبه را با كره ذوب‌شده تركيب و آن را به سبزيجات پخته‌شده اضافه كنيد.
    آن را به آش، سوپ و غذاهاي خود بيفزاييد.
    سس خردلي را استفاده كنيد كه زردتر است و حاوي زردچوبه بيشتري است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.