رژیم غذایی در دوران شیردهی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68042
    saemi
    مشارکت کننده

    رژيم غذايي زنی که شير می دهد بايد غنی از پروتئين ، کلسيم ، آهن و ويتامين باشد. يک سوم نياز برای ترشح شير از ذخاير چربی بدن که در سه ماهه ی سوم تشکيل شده است، تامين می شود و دو سوم ديگر بايد از طريق تغذيه بر آورده شود.

    مادری که شير می دهد ، هر روز بايد حداقل ، مواد زير را مصرف کند:
    1) نيم ليتر شير کامل + 60 گرم پنير
    2) 30 گرم کره ( دارای ويتامين A)
    3) 150 تا 200 گرم گوشت بدون چربی ، مرغ يا ماهی
    4) 2.3 ميوه در روز
    5) سبزی های برگ سبز
    6) گاهی يک وعده ی غذايي دارای حبوبات
    برای يک زن شير ده ، 2500 تا 2700 کالری انرژی لازم است که بايد در 4 وعده ی کوچک غذايي معادل هم به اضافه ی دو ميان وعده تامين شود .
    در دوران شيردهی ، دانستن رژيم غذايي برای لاغری مناسب نيست .

    در دوران بارداری از مصرف مواد غذايي زير خودداری کنيد.
    آشاميدنی های محرک مانند: قهوه ، چای و نوشابه های گازدار .
    مواد غذايي ای که موجب تغيير طعم شير می شوند( انواع کلم ، سير ، پياز ، مارچوبه ، تربچه ) .
    بعد از زايمان ، زيادی وزن حداقل همان قدر که مربوط به ايجاد ذخيره ی چربی است ، مربوط به تجمع آب در بدن نيز می باشد، بنابراين :
    1- مصرف قند و شکر را کم کنيد .
    2- مواظب باشيد مواد غذايي ای مصرف کنيد که مقدار چربی آن کم باشد.
    3- نمک را از سر سفره حذف کنيد و غذای کم نمک بخوريد .
    4- غذاهای غنی از پتاسيم ، مانند سبزيجات و انواع آب ميوه مصرف کنيد .
    5- هر چه زودتر يک فعاليت بدنی را شروع کنيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.