رژيم غذايي مناسب براي افراد ميانسال

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80164
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    شير بنوشيد

    گروه لبنيات كلسيم مورد نياز بدن را تامين و از پوكي استخوان پيشگيري مي‌كنند. مقدار كلسيم غذاي دريافتي لازم براي گروه 20 تا 50 سال روزانه يك هزار ميلي گرم و براي 51 سال و بالاتر يك هزار و 200 ميليگرم است.

    در افراد بالاي 25 سال مصرف لبنيات بايد به نوع كم چربي محدود شود. اين افراد بايد تنها از شير 1.5 درصد چربي استفاده كنند. همچنين مصرف لبنيات از نوع چرب مانند پنير پيتزا، پنير خامه‌اي و خامه و كره نيز در افراد بالاي 25 سال بايد محدود شود. اين نوع پنيرها علاوه بر آن كه چرب هستند، ميزان كلسيم پايين‌تري دارند.

    ميوه‌ها و سبزيجات، راز سلامتي

    مصرف منظم ميوه و سبزي، تامين انواع ويتامين‌ها از جمله ويتامين‌هاي A،E و C، تامين برخي املاح و مواد‌معدني مانند سلنيوم و روي، تامين فيبر مورد نياز بدن و تامين آنتي‌اكسيدان‌ها را سبب مي‌شود. مهم‌ترين تاثير مصرف ميوه و سبزي پيشگيري از اثرات مخرب راديكال‌هاي آزاد در بدن انسان است كه تحت تاثير فرآيند اكسيداسيون، آلودگي هوا و تخليه لايه ازن، مصرف اسيدهاي چرب ترانس در غذاهاي سرخ شده و غذاهاي آماده ايجاد مي‌شوند.

    نان، فقط سبوس‌دار

    ميزان مورد نياز نان و غلات روزانه 6 سهم است، ولي بر‌حسب وزن يا ميزان فعاليت فيزيكي روزانه مي‌توان دريافت نان و غلات را افزايش داد. بهتر است از نان‌هاي سبوس‌دار مانند سنگك يا نان‌هايي كه خمير آنها به طور طبيعي ورآمده است، استفاده شود. از مصرف نان‌هايي كه در فرآوري آنها از جوش شيرين استفاده شده است، خودداري شود.

    آب را فراموش نكنيد

    هر روز 8 ليوان آب و مايعات نياز است. با افزايش وزن نياز به آب افزايش مي‌يابد و يادتان باشد براي كاهش وزن بدن، آب مصرفي را كاهش ندهيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.