روش تهیه‌ دسر زمستانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71635
    amini
    مشارکت کننده

    برای تهیه‌ی این دسر به ( پرتقال، گریپ‌فروت، لیموترش، نارنگی و مغز گردو و مغز پسته) نیاز داریم.

    مواد لازم:

    پرتقال یک عدد

    گریپ‌فروت یک عدد

    لیموترش یک عدد

    نارنگی دو عدد

    شربت به لیمو نصف فنجان

    مغز پسته یک قاشق غذاخوری

    مغز گردو یک قاشق غذاخوری

    نعناع تازه مقداری

    طریقه آماده سازی:

    1.پوست پرتقال را از آن جدا کنید.
    2.هم چنین پوست گریپ‌فروت، نارنگی و لیموترش را بگیرید. به طوری که گوشت آن باقی بماند.
    3.میوه‌ها را داخل ظرف بچینید.
    4.شربت به لیمو را روی میوه‌ها بریزید.
    5.مقداری مغز گردو و مغز پسته روی میوه‌ها بریزید.
    6.کنار میوه‌ها نعنای تازه بگذارید.
    نکته های طلایی:

    •پرتقال، نارنگی، گریپ‌فروت و لیموترش دارای انواع ویتامین‌ها می‌باشند.
    •در صورت عدم تمایل به گریپ‌فروت، می‌توانید آن را حذف کنید؛ البته گریپ‌فروت حاوی ویتامین‌های بسیار مفید برای بدن می‌باشد.
    •به جای شربت به لیمو می‌توانید از شربت نعناع یا بهار نارنج استفاده کنید.
    کلینیک رژیم درمانی نوین-دکتر فرشچی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.