روش تهیه‌ی سوپ برنج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72167
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    این سوپ را در این شب‌های زمستانی تهیه نمایید و از خوردن آن در کنار خانواده‌تان لذت ببرید.

    سوپ برنج

    مواد اولیه:

    برنج یک پیمانه

    سینه یا ران مرغ یک تکه

    ماست یک و نیم پیمانه

    زرده تخم‌مرغ یک عدد

    نعنا داغ و پیاز داغ دو قاشق غذاخوری

    کره 50 گرم

    آرد یک قاشق غذاخوری

    فلفل قرمز دو قاشق چای‌خوری

    زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

    طرز تهیه:

    * نیمی از پیازداغ، برنج و مرغ را در مقداری کره تفت داده، بعد دو لیوان آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا برنج و مرغ بپزد.

    * پس از این که مواد پخته شد، مرغ را از ظرف خارج کرده و کاملاً می‌کوبیم و دوباره به برنج اضافه می‌کنیم.

    * ماست را به همراه نصف پیمانه آب هم می‌زنیم تا یک‌دست شود.

    * سپس داخل سوپ می‌ریزیم و به صورت مداوم این مخلوط را هم می‌زنیم تا ماست نبندد.

    * آرد را در باقی مانده کره تفت داده و به سوپ اضافه می‌کنیم تا قوام بگیرد.

    * بقیه پیاز و نعنا داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به سوپ می‌افزاییم.

    * فلفل قرمز را در کره کمی تفت می‌دهیم و کنار می‌گذاریم.

    * در پنج دقیقه آخر پخت سوپ زرده تخم‌مرغ را هم زده و به سوپ اضافه می‌کنیم.

    * در هنگام سرو، فلفل قرمز تفت داده شده را روی سوپ می‌ریزیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.