روش تهیه‌ی رولت مربا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71251
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    رولت مربا یک صبحانه و عصرانه‌ی کامل برای شما و فرزندانتان می‌باشد برای همین این رولت را برایتان در نظر گرفته‌ام که آموزش آن را خواهید خواند.



    مواد اولیه:

    نان باگت دو عدد

    مربای دلخواه (مارمالاد) کره و خامه به میزان لازم

    تخم‌مرغ چهار عدد

    شکر سه قاشق غذاخوری

    وانیل یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

    نمک یک‌هشتم قاشق چای‌خوری



    طرز تهیه”

    * نان باگت را از وسط به صورت طولی باز می‌کنیم طوری که نان خرد نشود و دو سر آن را می‌بریم.

    * در داخل نان بعد از خارج کردن مقداری از خمیرها، کره نرم شده را در کل سطح می‌مالیم. سپس یک لایه مربا (مارمالاد) دلخواه را مالیده و نان را به آرامی رول می‌کنیم و در کیسه فریزر می‌گذاریم تا نرم گردد.

    * در ظرف مخصوص (پیرکس یا سوفله‌خوری) یک لایه کره مالیده و مارمالاد دلخواه را روی کره می‌ریزیم و رولت‌ها را به عرض دو سانتی‌متر برش زده و در ظرف می‌چینیم.

    * تخم‌مرغ، وانیل، مقداری نمک و شکر را هم زده تا یک‌دست شده و آن را طوری اضافه می‌کنیم که روی باگت‌ها را نپوشاند و آغشته نشود. به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و بعد از پختن با خامه تزئین می‌کنیم.



    نکتــه:
    این رولت را با چای و انواع آب‌میوه میل کنید تا مزه واقعی آن را دریابید.

    منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • موضوع ‘روش تهیه‌ی رولت مربا&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.