روش تهیه‌ی بیسکویت خرمایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71317
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    بیسکویت خرمایی خیلی خوشمزه است، طرز تهیه‌ی آن را بخوانید…


    مواد اولیه:

    روغن و آرد سفید از هر کدام 400 گرم

    پودر قند 350 گرم

    تخم‌مرغ چهار عدد

    رنده پوست لیمو و وانیل از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری

    بیکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری

    شیر خشک 200 گرم

    خرمای له شده 100 گرم

    ********************************

    طرز تهیه:

    * کره یا روغن و پودر قند را بزنید تا به صورت کرم در آید.

    * وانیل و پوست لیمو را اضافه و باز هم بزنید.

    * مواد خشک را الک کرده داخل مایه بریزید و خوب مخلوط کنید.

    * خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده، یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

    * پس از این مدت خمیر را کمی ورز دهید تا نرم شود.

    * مقداری از خمیر سفید را روی میز پهن کرده و خرماهای له شده را با فاصله روی آن قرار دهید و خمیر را دولا کنید.

    * خمیر را با قالب مربع یا چاقو به شکل دلخواه ببرید و روی سینی فر قرار دهید.

    * می‌توان با چاقو یا چنگال روی آن‌ها را شکل داد.

    * سپس آن‌ها را 35 دقیقه با قدرت 175 درجه سانتی‌گراد در فر بپزید.

    منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • موضوع ‘روش تهیه‌ی بیسکویت خرمایی&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.