روش تهیه‌ی اسپه شله، آش محلی استان گلستان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72343
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    مواد اولیه:
    برنج یک پیمانه

    انار ترش دو پیمانه

    سبزی (جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز) 500 گرم

    نعنا خشک دو قاشق غذاخوری

    شکر و نمک به میزان لازم

    **************************

    طرز تهیه:

    * برنج را روی حرارت می‌گذاریم.

    * سبزی‌ها را پس از شستن، خرد کرده و پس از این که برنج کمی باز شد سبزی و نمک را اضافه می‌کنیم و آش را هم می‌زنیم و می‌گذاریم سبزی‌ها پخته و آش جا بیفتد.

    * دانه‌های انار را کمی با گوشتکوب له می‌کنیم تا آب آن گرفته شود و با شکر و نعناخشک مخلوط می‌کنیم.

    * پس از پخته شدن آش می‌توانیم مخلوط انار را به آن بیفزاییم و بگذاریم تا خوب جا بیفتد یا این که آش را در ظرف مورد نظر سرو کرده و بعد با مخلوط انار روی آن را تزیین کنیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.