رسپی درست کردن سوپ بوقلمون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87556
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    این سوپ از غذاهای کلاسیک بسیار خوشمزه است که برای امروز این سوپ خوشمزه و مفید را آموزش می دهیم. اگر بوقلمون نداشتید از مرغ و اگر مرغ هم در دسترس نداشتید با آب مرغ می توانید درست کنید.

    مواد لازم:

    ۲ قاشق غذاخوری کره
    ۲ فنجان پیاز خرد شده
    ۱ فنجان کرفس خرد شده
    ۱ فنجان هویج خرد شده
    ۴ قاشق چایخوری پودر کاری زرد
    ۴ فنجان عصاره مرغ یا بوقلمون
    یک چهارم فنجان برنج سفید خام
    ۲ عدد سیب سبز (پوستش رو بکنین و هسته هاش رو دربیارین و در آخر خرد کنین)
    ۱ قاشق چایخوری نمک
    ۲ برگ بو
    یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
    ۲ فنجان گوشت (بوقلمون پخته و خرد شده)
    یک چهارم فنجان خامه چرب
    خامه ترش یا ماست ساده برای چاشنی زدن
    پیازچه خرد شده برای چاشنی زدن

    طرز تهیه:

    یه قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالای گاز گذاشته و کره رو داخلش آب کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه بدین (۸ تا ۱۰ دقیقه). پودر کاری رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.

    برگ بو، عصاره مرغ و برنج رو اضافه کردن و حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده تا آروم برای ۵ دقیقه بجوشه.

    سیب خرد شده، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و بذارین ۱۰ دقیقه دیگه بجوشه.

    بوقلمون خرد شده رو هم به سوپ اضافه کنین. وقتی دوباره جوش اومد، خامه رو بهش اضافه کنین. کمی دیگه نمک و فلفل بزنین تا طعم دار بشه.

    میتونین با چاشنی ماست یا خامه ترش که با کمی آب رقیق شده باشن یا کمی پیازچه تازه سوپ رو سرو کنین.

    نکته: در صورتی که به گوشت بوقلمون دسترسی ندارین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.