ذرت، محبوب هميشگي!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79710
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ذرت‌مکزيکي يا ذرتي که روي آتش زغال‌هاي داغ کباب مي‌شود تفاوتي ندارد، فقط مطمئن شويد ذرت را پخته مصرف مي‌كنيد! تحقيقات منتشرشده در مجله غذاهاي کشاورزي و شيمي نشان داده است ذرت هر چقدر بيشتر پخته شود آنتي‌اکسيداني که از آن نصيب بدن خواهد شد هم بيشتر خواهد بود. به‌خصوص آنتي‌اکسيداني به نام لوتئين که در افراد پا به سن گذاشته مانع مشکل‌هاي جدي بينايي به‌خصوص نابينايي خواهد شد. پس يادتان نرود ذرت را کاملا پخته ميل کنيد؛ به همين سادگي.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.