خوردن سوسیس و کالباس چه بلایی سرتان می آورد؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83196
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    نیتروزامین، ماده ای سرطان زا
    نیترات و نیتریت به دلیل اینکه ماندگاری سوسیس و کالباس را بالا می برد و رنگ آنها را صورتی می کند به فرآورده ها اضافه می شود اما زمانی که این دوماده حرارت داده می شوند، به نیتروزامین که ماده ای سرطان زاست تبدیل می شوند.
    پروتئین های دست دوم دیرهضم
    سوسیس و کالباس جزو آن دسته از فرآورده های پروتئینی دست دوم هستند که دیرهضم می شوند و جذب پروتئین از آنها به بدن کمتر است. همچنین به دلیل نمک سود شدن انواع کالباس و سوسیس مثل کالباس و سوسیس های دودی جذب کلسیم و پروتئین کاهش می یابد و در نهایت باعث پوکی استخوان می شوند.
    چربی و ترانس بالا
    سوسیس و کالباس دارای چربی زیادی هستند. محتوای چربی به ویژه چربی های اشباع و ترانس در این محصول بسیار بالاست. مصرف بیش از حد مواد افزودنی در سوسیس و کالباس خطرناک است و رادیکال های آزاد که بر اثر استفاده از این مواد به وجود می آید، می تواند یک سلول سالم را به سمت سرطانی شدن سوق دهد.
    خطر ابتلا به دیابت
    مصرف روزانه ۵۰ گرم سوسیس و کالباس گوشت خطر ابتلا به بیماری های قلبی را به میزان ۴۲درصد و ابتلا به دیابت را تا ۱۹درصد افزایش می دهد. این در حالی است که حتی با خوردن دو برابر این مقدار گوشت قرمز این خطر سلامت افراد را تهدید نمی کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.