خوراک مرغ مخصوص بیماران دیابتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66536
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    مواد لازم:

    آرد یک چهارم فنجان

    سینه مرغ ( فاقد پوست و استخوان ) دو تکه

    روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

    کره یک قاشق غذاخوری

    قارچ ورقه شده دو فنجان

    نمک و فلفل به مقدار کافی

    ریحان کمی خشک شده

    آویشن کمی در صورت تمایل

    طرزتهیه:

    1- آرد، فلفل، آویشن و ریحان را با هم مخلوط کنید.

    2- سینه های مرغ را شسته، خشک کنید و روی هر کدام مقداری از مخلوط آرد و سبزیجات معطر را بریزید.

    3- داخل ماهیتابه تفلون، روغن زیتون را ریخته و سینه ها را در آن تفت دهید.

    توجه داشته باشید که شعله کم باشد به طوری که سینه ها در مدت پانزده دقیقه برشته شوند.

    4- در ظرفی جداگانه قارچ ها را با کمی کره تفت دهید و در صورت تمایل چند قطره آب لیمو ترش تازه به همراه کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

    5- پس از آماده شدن قارچ ها کمی از مخلوط آرد و سبزیجات معطر را روی قارچ ها ریخته و حرارت دهید تا به غلظت قارچ و مخلوط درون ماهیتابه افزوده شود.

    سپس مخلوط حاوی قارچ را روی سینه های مرغ ریخته و سرو کنید.

    نکات تغذیه ای :

    این غذا دارای مواد مغذی به شرح زیر است:

    – 333 کالری

    – 1/9 چربی

    – 1/9 کربوهیدرات

    – 106 میلی گرم سدیم

    – 21 گرم پروتئین

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.