كارشناسان تغذيه می گویند يكي از فوايد مهم پياز ممانعت از لخته شدن خون انسان است.
شستشوي دهان با فشرده آب پياز به مدت ۳ دقيقه باعث از بين رفتن بسیاری از ميكروب هاي موجود در دهان مي شود.
همچنين استنشاق بوي پياز و خوردن آن براي ازبين رفتن ميكروب هاي بيماري زا توصيه مي شود.
اين سبزي معروف در معالجه بيماري هاي دستگاه تنفسي مثل التهاب بيني و حلق و مجاري تنفسي نقش زيادي دارد.
حكيمان در گذشته از پياز براي پيشگيري از بيماري هاي قلب و ریه استفاده مي كردند.
خوردن آب پياز براي معالجه زكام و آنفلوآنزا ، ريزش مو و زيبايي چهره نيز توصيه مي شود.