خواص ضد انعقادی پیاز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87325
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    پیاز ضدانعقاد است. پیاز قرمز می‌تواند به حفظ کلسترول خوب کمک و از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری کند. متخصصان با انجام مطالعاتی روی حیوانات متوجه شدند مصرف پیاز قرمز بعد از هشت هفته می‌تواند سطح کلسترول بد را در بدن تا 20 درصد کاهش دهد اما در همین دوره زمانی، هیچ تغییری در میزان کلسترول‌های خوب بدن رخ نمی‌دهد. طبق نتایج تحقیقاتی که در سال 2012 در مجله Clinical investigation منتشر شد، فلاوونوئیدی به نام «روتین» که به وفور در خانواده پیازها یافت می‌شود از تشکیل لخته‌های خونی در عروق پیشگیری می‌کند. در حقیقت، تشکیل فیبرین در سیاهرگ‌ها و تجمع پلاکت‌ها در سرخرگ‌ها از عوامل بروز لخته‌های خونی و سکته هستند که این ترکیب مانع از شکل‌گیری آنها می‌شود.
    پریسا دامغانیان – کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.