خواص دانه سویا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87104
    z.yari
    مشارکت کننده

    دانه سویا از بروز سرطان های شایع در زنان از قبیل سرطان سینه، تخمدان و رحم جلوگیری می کند. سویا دارای پروتئین زیاد اسیدهای آمینه ضروری، کلسیم، آهن و فیبر است.
    دانه سویا برای سلامت قلب، سلامت استخوان ها، جلوگیری از سرطان و گاه عوارض یائسگی مفید است.
    در دانه سویا ویتامین «ب۱۲»، آهن و روی موجود نیست.
    دانه سویا موجب پایین آوردن کلسترول بد (LDL) و کاهش تری گلیسیرید خون می شود. فیبر از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند. به همین علت از دانه سویا برای پیشگیری از یبوست استفاده می شود.از سویا به جای هورمون درمانی و به طور کلی به جای داروهای مصنوعی استفاده می شود.
    کسانی که معده آنها تحمل شیر را ندارد، می توانند از شیرسویا استفاده کنند ولی کلسیم موجود در شیر سویا به اندازه شیر نیست.
    در هر ۱۰۰ گرم دانه سویا ۳۶درصد پروتئین، ۱۹درصد چربی و ۱۶ گرم فیبر، ۲۴۰میلی گرم کلسیم، ۳۷۰میلی گرم اسید فولیک و ۱۷۳۰ میلی گرم پتاسیم وجود دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.