خواص دارويي كيوي و مضرات آن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80392
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    كيوي سرشار از ويتامينC مي‌باشد. مقدار پتاسيم آن از نظر وزني تا حدي كمتر از موز است. همچنين داراي ويتامين A‘E‘كلسيم‘آهن و اسيد فوليك مي‌باشد. يك عدد كيوي متوسط ۴۶ كالري انرژي دارد.كيوي داراي مقادير زيادي آنزيم حل كننده پتاسيم به نام پاپايين است كه از نظر تجاري براي نرم كردن گوشت مفيد است اما احتمال دارد براي برخي افراد آلرژي زا باشد. بويژه افرادي كه به آناناس حساسيت دارند مستعد حساسيت به اين ميوه نيز هستند. اين آنزيم با پختن ميوه به سرعت از بين مي‌رود.كيوي مانند قرص آسپرين موجب رقيق شدن خون شده از ايجاد پلاك در خون جلوگيري مي‌كند. اين ميوه به دليل خاصيت كاهندگي كه بر سطح تري گليسيريد دارد، از غلظت خون مي‌كاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سكته‌ها جلوگيري مي‌كند.سيگاري‌ها به ويتامين C بيشتري نياز دارندو زيرا مواد سمي مخصوصاً راديكال‌هاي آزاد موجود در دود سيگار ويتامين‌ها را از بين مي‌برد. بنابراين سيگاري‌ها بايد حدود ۴۰درصد بيشتر ويتامين C مصرف كنند. اين مقدار با خوردن ۲ عدد كيوي كسب مي‌شود.مصرف روزانه 4عدد کیوی استرس و كمبود خواب رااز بین می برد. ۳- حاوي مقادير قابل توجهي آنتي اكسيدان محلول در چربي است (ويتامينA و E ) كه براي مبارزه با راديكال‌هاي آزاد مفيد مي‌باشد.۴- حاوي فيتوناتريفت‌هايي از جمله كاروتنوئيد و فلاوونوئيد است كه تحقيقات نشان داده كه DNA را از آسيبهاي مربوط به اكسيژن محافظت مي‌كند.۵- حدود ۱۰درصد از پتاسيم پيشنهادي روزانه را داراست ( حدود ۳۰۰ ميلي گرم ) .کيوي داراي مقدار زيادي اگزالات است كه موجب تشكيل سنگ در كليه و كيسه صفرا مي‌شود. به همين دليل برای افراد مستعد سنگ كليه و سنگ صفرا مضر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.