حقایقی مرگبار درباره شکر که باید بدانید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87715
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    دکتر سلام – قند کربوهیدرات است که به طور طبیعی در انواع مواد غذایی مانند شیر، میوه ها و عسل موجود است.مقدار مشخصی از قند در رژیم غذایی به عنوان انرژی برای تامین سوخت و ساز عضلات و خوب کار کردن مغز ضروری است.
    مشکل این است که شکر اضافه شده در غذاهای فرآوری شده خطری برای سلامتی شما است. مصرف زیاد قند و شکر باعث افزایش شدید در میزان قند خون می شود، که این بالا رفتن قند خون سبب کاهش انرژی و خستگی می شود و انسان بد خو هم می شود و اینچنین اشخاصی ولع قند خوردن دارندو افزایش چشمگیر خوردن قند منجر به مشکلات افزایش وزن ، از جمله دیابت نوع 2، بیماری های قلبی، و بیماری آلزایمر می شود به گفته کارشناسان، شکر، چربی نیست، ولی علت اصلی اپیدمی چاقی است.

    شکر فریب دهنده است

    معمولا وقتی که ما در مورد قند و شکر صحبت می کنیم، یعنی از نیشکر بدست آمده. قند از دسته ساکارز شناخته شده است. ساکارز ترکیبی از 50 درصد قند و 50 درصد فروکتوز است. قند و فروکتوز در بدن پردازش متفاوت دارند. پردازش این دو سلامتی انسان را تحت تاثیر قرار می دهد و عواقب جبران ناپذیری دارد

    شکر اعتیاد آور است
    شکر مسیرهای بیوشیمیایی در مغز را تغییر داده و فاجعه ای با گیرنده های دوپامین بوجود می آورد. مواد شیرین بعنوان پاداشی برای مغز است که هرچقدر قند وشکر زیاد مصرف کنید مغز شما راتشویق می کند و شمار ا به قند و شکر وابسته تر میکند .در جریان خون قند تبدیل به گلوکز می شود. هیچ محتوای فیبر و پروتئین در قند وجود ندارد که بتواند سرعت آن را کاهش دهد، آن در میوه ها و سبزیجات وجود دارد

    شکر پنهان
    قند وشکر پنهان در اکثر غذاهای فراوری شده وجود دارد. حتی غذاهایی که بعنوان کم چرب تبلیغ می شوند حاوی قند اضافی به منظور افزایش طعم و مزه آن هستند، به جای چربی است. حتی اقلام مورد پسند مانند ادویه کاری و یا سوپ و سس آماده قند و شکر اضافه شده است. به طور متوسط، منوشیدنی های گازدار معادل هفت قاشق چای خوری شکر د ارند

    فروکتوز مضر است
    فروکتوز به طور طبیعی در مواد غذایی مانند میوه ها، سبزیجات و آجیل وجود دارد، اما این بدان معنا نیست که آن برای سلامتی خوب است. قند در روده در طول هضم پردازش می شو د توسط تمام سلول در بدن استفاده می شود. فروکتوز به طور کامل و به طور مستقیم به کبد می رود.

    بخشی از آن را به عنوان گلیکوژن ذخیره شده، اما بسیاری از آن را به تری گلیسیرید تبدیل،میکند که فقط چربی است. مصرف زیاد غذاهای غنی از فروکتوز مشکلاتی مانند کند شدن سوخت و ساز بدن، کلسترول بالا، بیماری های قلبی عروقی، سیروز کبد، فشار خون بالا، چاقی و حتی نقرس مرتبط است،افزایش اسید اوریک در بدن فروکتوز نیز منجر به مقاومت در برابر لپتین است، که هورمونی است که سیری را تعیین میکند

    حد نرمال استفاده از قند و شکر؟
    انجمن قلب آمریکا و سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه می کنند که مصرف شکر اضافه روزانه باید نه قاشق چای خوری (38 گرم) برای مردان و شش قاشق چای خوری (25 گرم) برای زنان شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.