جین سینگ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79924
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    اثرات مهم
    راجع به اثرات جین سینگ مطالب بسیار زیادی به چاپ رسیده است که اکثرا مربوط به ادعاهای قدیمی است. در سال های اخیر بسیاری از محققین دست به تحقیقاتی درباره اثرات واقعی جین سینگ زده اند تا روشن شود چه مطالبی درست و چه میزان آن ها افسانه است.همچنین تحقیقات اخیر نشان داده است که برای تهیه تعداد زیاد از فراورده ها از جین سینگ غیر افی سینال (غیر دارویی) استفاده شده و دارای اثرات ادعا شده نیستند. به هر حال تحقیقات کلینیکی جدید بر روی جین سینگ افی سینال و استاندارد ، اثرات زیر را برای این گیاه مورد تایید قرار داده است که شامل: ضد استرس؛ کاهش حساسیت به استرس؛ افزایش قدرت روحی و جسمی میزان کار؛ افزایش میل جنسی؛ تحریک کننده سیستم ایمنی؛ سنتز پروتئین در بدن؛ افزایش قدرت ترشح غدد داخلی؛ کاهش قندخون ؛ کاهش کلسترول سرم؛ ضد سموم، محافظت کبد و محافظت از آثار زیانبار اشعه هاست.
    اثرات جین سینگ بر حسب گونه، قسمت مورد استفاده ریشه، سن، محل تامین گیاه، روش تهیه فرآورده ، نوع غیرپرورشی با کشت شده گیاه و عوامل دیگر متفاوت می‌باشند. در بسیاری از موارد، موادموثر پست را با خوب مخلوط می‌نمایند.
    فراورده های استاندارد و ایده آل را از ریشه های 6-4 ساله گونه افی سینال تهیه کرده و آنها را برحسب جین سنوزیدها تعیین مقدار می‌کنند.
    جالب این که ترکیبات موجود در این گیاه گاهی دارای اثرات متضاد ند؛ مثلا جین سنوزید Rgi دارای اثر بالابرنده فشار خون و محرک اعصاب مرکزی است، در حالی که جین سنوزید Rbi دارای خاصیت کاهش پرفشاري خون بوده و روی اعصاب مرکزی اثر دپرسیون دارد. به همین دلیل استاندارد کردن محصولات جین سینگ کاملا اختصاصی است.این دارو برای درمان مریضی ها در طب مدرن نیست و اکثرا جهت پیش گیری مصرف می‌شود.

    اثرات جانبی
    مصرف مقادیر زیاد آن باعث بی خوابی، عصبانیت، اسهال به خصوص هنگام صبح، کاهش فشار خون، راش پوستی، و پریود سنگین می‌شود.
    فراورده های دارویی
    جین سینگ به اشکال مختلف از جمله قرص ، کپسول، عصاره، قطره، شربت و پودر در جهان عرضه می‌شود.همچنین به صورت تی بگ های سه گرمی جهت تهیه چای ، بسته بندی می‌شود.
    طریقه و مقدار مصرف
    تهیه چای- یک لیوان آب در حال جوشیدن را روی 3 گرم پودر ریشه گیاه ریخته و حدود 10 دقیقه سر آن را می‌پوشانیم و صبر می‌کنیم؛ سپس آن را صاف کرده و میل می‌کنیم. این میزان می‌تواند تا سه بار در روز تکرار شود. مدت مصرف به این صورت حداکثر 4-3 هفته بلامانع است. این محلول به عنوان مقوی معده توصیه می‌گردد.
    مقدار مصرف معمول ریشه 6-5/4 گرم در روز است . در روسیه معتقدند که پس از 20-15 روز مصرف جین سینگ باید آن را به مدت دو هفته قطع کرد.
    میزان مصرف عادی آن به عنوان مقوی، از فراورده های استاندارد که حاوی 5 میلی گرم جین سنوزید باشند ، تا سه بار در روز است.
    یکی از توصیه‌هایی که برای مصرف جین سینگ می‌شود بدین طریق است که مصرف یک ماه از آن در فصل پاییز باعث می‌شود تا بدن در زمستان دارای قدرت دفاعی خوبی باشد.
    مصرف تنطور آن در درمان اسهال، تسکین آسم و سرفه موثر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.