تفاوت کالری سیب زمینی بسته به روش طبخ آن ؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70335
    nikbakht
    مشارکت کننده

    می دانید که روش طبخ می تواند کالری غذا را بسیار افزایش یا کاهش دهد و مثلا می توانیم سیب زمینی را به شکل کم کالری و سالمتر مصرف کنیم و یا به شکل پرکالری:

    یک سیب زمینی پخته متوسط یا آب پز بین 60 تا 100 کالری و اندکی پروتئین دارد و تقریبا بدون چربی است.

    اگر همان سیب زمینی به صورت سرخ کرده (چیپس) در آید، از 450 تا 500 کالری و تا 25 گرم چربی برخوردار می باشد.

    و حدود 115گرم سیب زمینی سرخ کرده خلالی شکل دارای تقریبا 300 کالری و 15 تا 20 گرم چربی است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.