تغذیه و بیماری ام اس

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73099
    amini
    مشارکت کننده

    این بیماری یک بیماری خود ایمنی است یعنی سیستم ایمنی بدن به خودش حمله می کند گلبولهای سفید سیستم ایمنی به بافت پوشش دهنده اطراف سلولهای عصبی مرکزی میلین حمله کرده و موجب تخریب آن می شود. و باعث معلولیتهایی می شود. عوامل تغذیه نقش مهمی در بیماری ام اس دارد. شایعترین علامت ام اس تاری دید یکطرفه، ضعف در یک دست یا در یک پا، اختلالات حسی به صورت گز گز شدن و دوبینی می باشد. عوامل تغذیه نقش مهمی در بیماری ام اس دارد. توصیه میشود اینگونه بیماران واکسن هپاتیت، انفولانزا را نزنند و از تماس با بیماران عفونی و عفونت ها، محیط پر استرس و هوای گرم خوداری کنید.

    برای جلو گیری از پیشرفت بیماری نکات تغذیه ای زیر را رعایت نمایید.

    1- مصرف روزانه 400 هزار واحد ویتامین D

    2- مصرف هفته ای 3 بار گوشت ماهی و روغن برزک

    3- عدم استفاده از لبنیات، باقالیها، ترشیجات، ترشی و ادویه جات

    4- کاهش چربیهای اشباع و خوداری از مصرف گوشت

    5- مصرف روغن زیتون برای تامین چربی بدن

    6- مصرف سبزیجات و میوهای تازه

    7- کله پاچه نخورید.

    8 – کندر مصرف کنید.

    9- از خوردن غذای چرب و کره اجتناب کنید.
    کلینیک رژیم درمانی نوین _دکتر فرشچی

    #98442
    zghasemi
    مشارکت کننده

    البته نظرات در مورد رژیم غذایی بیماران ام اس فراوان است. انجمن تغذیه ایران منع کامل مصرف لبنیات را توصیه نمی کند و مصرف لبنیات به میزان حداقل هرم غذایی، یعنی 2-3 واحد لبنیات مانعی ندارد.

    #98456
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    با توجه به ژورنا که کلابی که اخیراً در اون شرکت داشتیم به مورد 2 و 5 بیشتر تاکید می شود :
    یعنی دریافت بیشتر اسیدهای چرب امگا3 و اسید اولئیک موجود در روغن زیتون

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.