تغذیه و آکنه ی نوجوانان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68238
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    شیوع آکنه در طی دوران بلوغ می باشد و با افزایش سن کمتر می شود . دلیل اصلی آکنه افزایش ترشح مواد چرب از غدد مترشحه ی چربی در پوست و بسته شدن مجرای ترشح مواد چرب و نیز رشد باکتری هاست .
    تعداد کمی از متخصصان پوست عقیده دارند که رژیم غذایی نمی تواند بر آکنه اثر بگذارد . اما متخصصین تغذیه در این زمینه به موفقیت های چشمگیر با روی کرد رژیم غذایی به دست آورده اند .
    به نظر می رسد که کمبود روی در رژیم غذایی ، در التهاب و تورم پوست و تاخیر در بهبود زخم و شرایط بروز آکنه نقش داشته باشد .
    هویج و سیب زمینی شیرین حاوی بتاکاروتن است که به ویتامین A تبدیل می شود . دریافت کافی بتاکاروتن برای آکنه مفید است .
    غلات سبوس دار نیز حاوی کروم است که به کاهش عفونت پوست کمک می کند . کنجد ، ذرت بو داده و آفتاب گردان محتوی اسیدهای چرب ضروری مورد نیاز برای بهبود پوست هستند .
    همچنین توت ها ، مرکبات ، فلفل منابع غنی ویتامین C هستند که برای سلامت سیستم ایمنی و مقابله با عفونت های باکتریایی مورد نیاز است .
    آواکادو و جوانه گندم و مغزها محتوی ویتامین E است که به ساختار پوست و سلامت آن کمک می کند . سیر ، پیاز و تخم مرغ حاوی سولفور است که به رهایی از آکنه کمک می کند .
    روغن پامچال محتوی گاما لینولئیک اسید است که به ایجاد پوست تازه کمک کرده و آن را نرم و قابل ارتجاع نگه می دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.